Exlibris Beaty Groszkowskiej / Jerzy Jarnuszkiewicz. - Jarnuszkiewicz, Jerzy (1919-2005) (1967)
Na czarnym tle rysunek do gry w klasy, przy krawędzi u dołu mały motylek, wzdłuż drugiej krawędzi napis: Exlibris Beaty Groszkowskiej.