Exlibris Dr. Wiktora Dziulikowskiego K. Wróblewska. - Wróblewska, Krystyna (1904-1994) (1966)
Przedstawia sylwetkę kobiety z zaznaczonym kośćcem. Napis: Exlibris Dr. Wiktora Dziulikowskiego. Pod wyciskiem płyty ołówkiem autograf aut. i data.