Exlibris Dr. Wiktora Dziulikowskiego - Wróblewska, Krystyna (1904-1994).; Dziulikowski, Wiktor (1913-2006). ([S.l.], 1966)
Przedstawia sylwetkę kobiety z zaznaczonym kośćcem. Napis: Exlibris Dr. Wiktora Dziulikowskiego. Pod wyciskiem płyty ołówkiem autograf aut. i data.
Na odwrocie pieczątka z nazwiskiem aut. i techniką graf.