Wiśniowy sad : komedia w 4 aktach Antoniego Czechowa - Państwowy Teatr Wybrzeże (Gdańsk). (Gdańsk : Państwowy Teatr "Wybrzeże", 1948)
Program teatralny premiery 30.10.1948 r. z okazji inauguracji Teatru Dramatycznego w Gdyni. Inscenizacja, reżyseria i dekoracje: Iwo Gall.
Na okładce: Państwowy Teatr "Wybrzeże" pod art. kier. Iwo Galla Teatr Dramatyczny w Gdyni Sezon 1948/49.
Keywords: Gall, Iwo -- (1890-1959) -- druki ulotne; Teatr "Wybrzeże" (Gdańsk); Państwowy Teatr Wybrzeże (Gdańsk) -- programy; Program teatralny; Programy teatralne -- Polska -- Gdańsk -- 1945-1970.; Druki ulotne -- Polska -- Gdańsk -- 1945-1970.