Karol Wojtyła turysta - Gdańska Galeria Fotografii ([S.l. : s.n.], 1987)
Zaproszenie na wystawę w Gdańskiej Galerii Fotografii czerwiec 1987.
Keywords: Jan Paweł -- II -- (papież ; -- 1920-2005) -- druki ulotne; Zaproszenia -- Polska -- Gdynia -- 1970-2000.