Danzig : Grosse Mühle, Mühlergewerkshaus und St. Katharinenkirche. ([wydawca nieznany], 1920)
Przedstawia Wielki Młyn w Gdańsku, za nim widoczna wieża kościoła Świetej Katarzyny, przed nim Dom Cechu Młynarzy, widok z ulicy Korzennej, około 1930 roku.