Zarządzenie starosty pow. lęborskiego w sprawie "Akcji czystość" - Staniszewski, H. (Lębork : [s.n.], 1950)
Afisz z terścią zarzadzenia z kwietnia 1950 r.
Keywords: Lębork (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Lębork (Polska) -- 1945-1970 -- źródła