Trylobit czerwony - Rogiński, Łukasz (1936- ). ([Gdańsk], 1971)
Przedstawia stylizowaną, owalną sylwetkę trylobita przekształconą w motyw geometryczny.
Pod kompozycją tytuł, numer odbitki 5/10, sygnatura autora i data: Ł. Rogiński 1971 r. Miejsce powstania według działalności autora.
Keywords: Sztuka -- Polska -- 1970-2000.