Wiec przedwyborczy inteligencji - Stronnictwo Demokratyczne. Oddział (Gdynia). (Gdynia : [s.n.], 1947)
Afisz inf. o wiecu, który miał miejsce 5.01.1947 r.
Keywords: Stronnictwo Demokratyczne -- 1945-1970.; Gdynia (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdynia (Polska) -- 1945-1970 -- plakaty