Ex Libris S. Mikstein SJ. - Jakubowski, Stanisław (1885-1964) (1926)
Przedstawia znaczek pocztowy, a na nim na tle słońca sowa siedząca na książce, napis u góry: Ex Libris, u dołu: S. Mikstein. Sygn. aut. w obrębie kompoz.