Wielki festyn na molo. (Sopot : [s.n.], 1959)
Afisz inform. o festynie wraz z programem, który miał miejsce na sopockim Molo 22.07.1959 r.
Keywords: Molo sopockie (Sopot, Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Sopot (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Sopot (Polska) -- 1945-1970 -- źródła