[Afisz teatralny] Henri Meilhac i Ludowic Halévy - Tricoche i Cacolet czyli biuro usług poufnych / Teatr Wybrzeże. (Teatr Wybrzeże, 1976)
Afisz teatralny informujący o premierze 31.01.1976 r. Scena Kameralna Teatru "Wybrzeże" w Sopocie. Reżyseria: Zbigniew Bogdański, scenografia: Ali Bunsch, muzyka: Andrzej Głowiński.