[Afisz. Incipit] Towarzystwo Przyjaźni Polsko-Radzieckiej Odział w Gdańsku otwiera ... wystawę Moskwa ... ([wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o wystawie Towarzystwa Przyjaźni Polsko-Radzieckiej 10.11.1946 r. w Gdańsku-Wrzeszczu.