Ogłoszenie podaje się do publicznej wiadomości [...]. (Słupsk : [s.n.], 1947)
Afisz inf. o amnestii z marca 1947 r.
Keywords: Opór wobec władzy -- Polska -- 1945-1970.; Ruchy antykomunistyczne -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Słupsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Słupsk (Polska) -- 1945-1970 -- źródła; Polska -- polityka i rządy -- 1945-1956 -- druki ulotne