Ratusz Głównomiejski - zniszczenia wojenne widok z ul. Długi Targ II / [fot.] Kazimierz Lelewicz. - Lelewicz, Kazimierz (1896-1986) (1946)
Przedstawia Długi Targ i zniszczony podczas wojny Ratusz Głównego Miasta, 1946 r.