Johann Strauß-Abend : zum 100. Geburtstag dès meisters geb. 1825 den 25. Oktober. ([s.n.], 1925)
Druk z programem artystycznym koncertu z okazji rocznicy urodzin Johanna Strauss (syna) 25 paź. 1925 r. w Friedrich-Wilhelm-Schützenhaus (Dom strzelecki Fryderyka Wilhelma).