II Ogólnopolski Festiwal Młodych Muzyków Gdańsk 20-26 XI 1966. - Ogólnopolski Festiwal Młodych Muzyków 1966 ; Gdańsk). (Gdynia : [s.n.], 1966)
Afisz z programem Festiwalu.
Keywords: Festiwale -- Polska -- Gdańsk -- 1945-1970 -- plakaty; Życie muzyczne -- Polska -- Gdańsk -- 1945-1970.