Exlibris Elżbiety Chodkiewicz Przypkowskiej - Dolatowski, Zbigniew (1927-2001).; Chodkiewicz-Przypkowska, Elżbieta ([Miejsce nieznane] : [wydawca nieznany], 1973)
Przedstawia sowę, po lewej stronie napis: Exlibris Elżbiety Chodkiewicz Przypkowskiej. Sygnatura autora w obrębie kompozycji, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty i data.
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 1970-2000.