Formular Der Intimation Königl. Krönung Am S. Michaelis=Tage von den Cantzeln der Gemeine publiciret. - Stolle, Jan Zachariasz (16..-1720) (Gedruckt durch ... Joh. Zachar. Stollen, 1697)
Rozporządznie Rady Miasta Gdańska dotyczące koronacji Augusta II Mocnego.