Ex Libris. Dr. Semsey . Andor / Antal Fery. - Fery, Antal (1908-1994) (1986)
Postać Asyryjczyka z koźlęciem na ręku, wzdłuż krawędzi napis: Ex Libris. Dr. Semsey . Andor. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji.