Ex Libris. Dr. Semsey . Andor - Fery, Antal (1908-1994).; Semsey, Andor (1917-1986). (1986)
Postać Asyryjczyka z koźlęciem na ręku, wzdłuż krawędzi napis: Ex Libris. Dr. Semsey . Andor. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji.
Data według działalności właściciela ekslibrisu.
Keywords: Ekslibrisy -- Węgry -- 20 w