Ex Libris Władysław Nagłowski W. B.. - Barylski, Wojciech (1929-1999) (1957)
Przedstawia fragment Zamku na Wawelu - wieżę Kurzą Stopkę. Pod kompoz. napis: Ex Libris Władysław Nagłowski. Monogram aut. w obrębie kompoz.