Joh. Michael Falck III J.U.C nat. Gedani 1687 denat. ibidem 1712 - Bernigeroth, Martin (1670-1733).; Klein, Daniel (1672-1744). (Lipsice, 1712)
Przedstawia portret w popiersiu Johanna Michaela Falcka (1687-1712).
U dołu w polu kompozycji tytuł. W narożnikach sygnatury autora wzoru, autora, miejsce i czas powstania: D. Klein pinx. Anno 1712 Gedani; Bernigeroth sculps. Lipsice 1712.
Keywords: Portrety -- Polska -- 18 w; Grafika -- Polska -- 18 w