[Afisz. Incipit] Dni morza od 23 czerwca do 29 czerwca 1948 roku ... - Święto Morza (1948). (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1948)
Afisz z programem obchodów Dni morza w Gdańsku i Sopocie, 1948 rok.
Keywords: Molo sopockie (Sopot, Polska) -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Sopot (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.