Ogłoszenie! Celem ułatwienia bezpośredniego [...] - Klenowicz, Marian (Sopot : [s.n.], 1946)
Afisz inform. o wprowadzeniu "roków urzędowych" w gmiach - Kałdowo, Nytych (Nowy Staw), Mierzeszyn, Nowy Dwór 24.04.1946 r.
Keywords: Gdańskie, Województwo (Polska ; 1946-1949) -- druki ulotne