[Ulotka. Incipit] Wyborco! Spełnij swój obowiązek - Patrioty! (Malbork : [wydawca nieznany], 1957)
Ulotka nawołująca do głosowania na Front Jedności Narodowej.
Keywords: Wybory -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Malbork (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.