Listy z ziemi berneńskiej / Jerzy Stempowski (Paweł Hostowiec) ; przedm. Wiktora Weintrauba ; do dr. przygot. Lidia Ciołkoszowa. - Stempowski, Jerzy (1893-1969) (Oficyna Poetów i Malarzy, 1974)
Listy do Krystyny Marek.