Listy z ziemi berneńskiej - Stempowski, Jerzy (1893-1969).; Weintraub, Wiktor (1908-1988).; Ciołkoszowa, Lidia (1902-2002). (Londyn : Oficyna Poetów i Malarzy, 1974)
Listy do Krystyny Marek.
Nazwa aut.: Jerzy Stempowski, pseud. aut.: Paweł Hostowiec.
Keywords: Stempowski, Jerzy -- (1893-1969) -- korespondencja