[Ulotka. Incipit:] Sonntag, den 18. Februar 1940 ... / Leufgen. - Leufgen, Johann (1890- ). ([wydawca nieznany], 1940)
Ulotka informująca o manifestacji/spotkaniu w Friedrich-Wilhelm-Schützenhaus (Dom strzelecki Fryderyka Wilhelma) 12.02.1940 r.