[Ulotka. Incipit:] Sonntag, den 18. Februar 1940 ... - Leufgen, Johann (1890- ). (Danzig : [wydawca nieznany], 1940)
Ulotka informująca o manifestacji/spotkaniu w Friedrich-Wilhelm-Schützenhaus (Dom strzelecki Fryderyka Wilhelma) 12.02.1940 r.
Keywords: Gdańsk (Polska) -- 1939-1945 (Wojna i okupacja) -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1939-1945 (Wojna i okupacja) -- źródła