[Afisz. Incipit] Wojewódzki Zakład Szkolenia "Oświata" Gdańsk organizuje kursy przygotowawcze do egzaminu ... ([wydawca nieznany], 1961)
Afisz informujący o kursach przygotowujących do egzaminu na tytuł mistrza i robotnika wykwalifikowanego we wszystkich zawodach. Zapisy i informacje: Ośrodek WZS przy Technikum Łączności ul. Podwale Staromiejskie 51/52.