Ex Libris Graphia Johan H. A. Jansen J. L. - Lukavský, Jaroslav (1924-1984) (1963)
Przedstawia głowę kobiety trzymającej w ustach ołówek, w kok ma wetknięte narzędzia graficzne. U dołu w półkolu napis: Ex Libris Graphia Johan H. A. Jansen. Sygn. aut. w obrębie kompoz.