Ex Libris Dr Semsey Andor [L. Diskay]. - Diskay, Lenke (1924-1980) (1967)
Przedstawia na tle stylizowanego słońca dziewczynę siedzącą na postawionej na sztorc książce. U góry łukiem napis: Ex Libris, u dołu Dr Semsey Andor.