Cukrzyca / Ewa Pańkowska. - Pańkowska, Ewa
Problemy dzieci z cukrzycą, sytuacja szkolna dzieci z cukrzycą, wspieranie rozwoju i leczenia uczniów z cukrzycą, zasady postępowania i udzielania pierwszej pomocy w przypadku ciężkiej hipoglikemii i znacznej hiperglikemii.