Z jaką Maryją w nowe tysiąclecie? / Stanisław C. Napiórkowski. - Napiórkowski, Stanisław Celestyn (1933- ).
1. Z Maryją księdza Kudasiewicza, czyli z Maryją Słowa w Biblii. 2. Z Maryją papieża Pawła VI, czyli z Maryją Słowa Kościoła (część 1). - Adhortacja "Signum magnum" (13 V 1967). - Adhortacja "Marialis cultus". 3. Z Maryją papieża Jana Pawła II, czyli z Maryją Słowa Kościoła (część 2).