[Afisz. Incipit] Chłopi powiatu gdańskiego! Setki przodujących chłopów ... (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1953)
Afisz propagandowy skierowany do rolników w powiecie gdańskim, 1953 rok.
Keywords: Gdańskie, Województwo (Polska ; 1950-1974) -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.