Die neue Mode für Frühjahr und Sommer 1927 / H. Konzack. - Konzack, Heinrich (s.n., 1927)
Katalog handlowy z ofertą na wiosnę-lato 1927 gdańskiego, przedwojennego krawca, którego zakład znajdował się na Lang Markt 9 (Długi Targ).