Die neue Mode für Frühjahr und Sommer 1927 - Konzack, Heinrich ([Gdańsk : s.n., 1927)
Katalog handlowy z ofertą na wiosnę-lato 1927 gdańskiego, przedwojennego krawca, którego zakład znajdował się na Lang Markt 9 (Długi Targ).
Data i miejsce wyd. na podst. treści.
Keywords: Handel -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945.; Sklepy -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945.; Ubiory -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945 -- katalogi; Katalogi handlowe -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945.