Ex Libris Vincas [Kisarauskas] - Matiulauskas, Adomas (1914-1977).; Kisarauskas, Vincas (1934-1988). ([S.l.], 1973)
W ramce kompozycja z prostokątów, napis: Ex Libris Vincas. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf aut. i data - AMat73.