[Afisz. Incipit] Z okazji Miesiąca Pogłębienia Przyjaźni Polsko-Radzieckiej ... odbędzie się poranek artystyczny / Państwowy Teatr Wybrzeże. ([wydawca nieznany], 1948)
Afisz informujący o poranku 17.10.1948 r.