[Afisz. Incipit] Z okazji Miesiąca Pogłębienia Przyjaźni Polsko-Radzieckiej ... odbędzie się poranek artystyczny - Państwowy Teatr Wybrzeże (Gdańsk). (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1948)
Afisz informujący o poranku 17.10.1948 r.
Keywords: Teatr Wybrzeże (Gdańsk) -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.