Hôtel de ville de Dantzig. ([Francja], 1870)
Przedstawia widok na Długi Targ w Gdańsku i budynek Ratusza Głównego Miasta.
Autor nieznany, praca niesygnowana.
U dołu pod kompozycją drukowany tytuł - podpis.
Na odwrocie zadruk gazetowy w języku francuskim.
Data powstania według tematu i techniki.
Miejsce powstania według języka dokumentu.
Keywords: Gdańsk (Polska) -- w sztuce