Popis gry na fortepianie uczennic i uczniów Prof. Wróblewskiej Anny. (Malbork : [s.n.], 1948)
Afisz inf. o koncercie w sali Państwowego Gimnazjum i Liceum im. H. Sienkiewicza w Malborku 14.03.1948 r.
Keywords: Życie muzyczne -- Polska -- Malbork -- 1945-1990.; Malbork (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne