[Zaproszenie. Incipit] Einladung für den umstehend bezeichneten Stimmberechtigten des ... Stimmbezirks ... (Danzig : [wydawca nieznany], 1928)
Karta zapraszająca na referendum 9.12.1928 r.
Keywords: Gdańsk (Polska) -- 1920-1939 (Wolne Miasto) -- druki ulotne; Wolne Miasto Gdańsk (1920-1939); Druki ulotne -- 1900-1945.; Druki ulotne