Żika Żiwulović - Trzy zwariowane dni : Komedia współczesna w 3 aktach = (Tri luda dana) / Teatr Wybrzeże. (Teatr Wybrzeże, 1962)
Program teatralny premiery w Teatrze Kameralnym w Sopocie 31.10.1962 r. Inscenizacja i reżyseria: Krystyna Tyszarska, scenografia: Janusz Bersz, opracowanie muzyczne: Krystyna Dulowa, asystent reżysera: Zbigniew Gawroński, choreografia: Zygmunt Kamiński.