[Ulotka. Incipit] Wir eraluben uns, Sie nebst Ihren werten Angehörigen, zu unserem am Sonntag, den 1. Dezember 1929 ... ([wydawca nieznany], 1929)
Ulotka informująca o pokazach gimnastycznych i artystycznych żydowskiego klubu Bar Kochba w Friedrich-Wilhelm-Schützenhaus (Dom strzelecki Fryderyka Wilhelma).