Stocznia im. Komuny Paryskiej / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1973)
Przedstawia Gustawa Husaka, Lubomíra Štrougala, Edwarda Gierka, Piotra Jaroszewicza zwiedzających Stocznię imienia Komuny Paryskiej, 1973 r.