Park Miejski W Toruniu - Kuczyński, Edward (1905-1958). ([Toruń, 1956)
Przedstawia drzewa w parku miejskim.
Tyt. i sygn. art. dopisane ołówkiem poniżej kompoz. Miejsce wyd. i data wg działalności aut. i strony: www.europeana.eu.