[Afisz. Incipit] Zarządzenie Prezydium Powiatowej Rady Narodowej w Nowym Dworze Gdańskim ... w sprawie urzędowego uznawania buhajów i knurów w 1960 roku. ([wydawca nieznany], 1960)
Afisz z treścią zarządzenia.