[Afisz. Incipit] Zarządzenie Prezydium Powiatowej Rady Narodowej w Nowym Dworze Gdańskim ... w sprawie urzędowego uznawania buhajów i knurów w 1960 roku. (Malbork : [wydawca nieznany], 1960)
Afisz z treścią zarządzenia.
Keywords: Nowy Dwór Gdański (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.